Flytt, nytt boende och flyttstäd

För några helger sedan var det dags för mig att flytta. Jisses vilken tid det tar att packa alla saker. Möblerna är ju inte ett så stort problem dom kör man ju bara iväg men alla småsaker man äger och har samlat på sig under åren. Det blev en hel del lådor och några är fortfarande inte uppackade. I denna flyttcirkus har jag valt att lägga min energi på packning, uppackning och att få ordning i mitt nya boende. Flyttstädning är inget jag ens haft lust att tänka på så jag lejde bort det till Flyttstädning Helsingborg. Wow, vilken bra flyttstädning dom gjorde! Allt var skinande blankt och inte ett dammkorn fanns kvar någonstans efter att dom varit i lägenheten och gjort sitt jobb. Fönster glänste utan ett streck, alla handfat och golvbrunnar var rensade och fina. Jag kan verkligen rekommendera Flyttstädning Helsingborg för alla som är i flyttagen eller ska flytta så småningom. Det är helt klart värt att betala för att några proffs gör jobbet så att man lämnar efter sig en fin och ren bostad!

flyttstäd helsingborg

Nu när allt är klart och färdigt med förra bostaden så kan jag i lugn och ro återgå till min nya. Det är verkligen skoj när man börjar få ordning efter att ha flyttat. Mycket jobb men så härligt med en ny bostad, nya rum och kanske blir det lite nya möbler så småningom också!