Bästa proteinpulvren 2020

Om man vill bygga muskler, återhämta dem på bästa sätt och uppnå maximalt resultat med sin träning är det bra att dricka proteinpulver. För att bygga muskler behöver man nämligen mycket proteiner och det kanske inte är tillräckligt det man äter. Proteinpulver innehåller vasslepulver som är en vätska som avskiljs från mjölk vid tillverkning av ost. Det finns även veganska varianter av proteinpulver som innehåller t ex ärtproteiner, soya eller havre.

Här är några proteinpulver som enligt tester ska vara de bästa just nu:

Star Nutrition Ultimate Whey Chocolate: smakar choklad och har bra proteinintag. Kostar ganska mycket.

Core Whey Protein: finns i olika smaker som choklad, jordgubbe, kanelbulle och banan. Core Whey Protein är noga med att deras produkter är gjorda av så närproducerade produkter som möjligt och det är svensk mjölk som används ifrån svenska gårdar. Kostar lite mindre.

100% Whey Gold Standard: är ett mycket populärt proteinpulver av hög kvalitet. Finns i flera olika smaker som mintchoklad, vitchoklad/hallon och cookie & cream. Är ett ganska dyrt proteinpulver.

Köp din protein här på Hälsokostoteket.

Star Nutrition Ultimate Whey Vanilla: är samma prisklass som den med chokladsmak alltså ganska dyr. Har en smak av vanilj.

Core Protein Pro: mycket populärt proteinpulver som ger mycket protein per portion. Finns i flera olika smaker som jordgubbe, björnbär/vanilj, choklad och naturell. Är ganska dyr.

Better You Ärt- och Havreprotein: för veganer är det här ett bra proteinpulver gjort på ärt och havreproteiner. Är ganska dyrt och finns i olika smaker som äpple/kanel, blåbär/vanilj, choklad, kokos/päron och jordgubb/hallon.