Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
VALUTA: SEK | NOK | EUR | DKK
SPRÅK: SV

Om företaget SkipperSmart

SkipperSmart är webshopen där du som gillar Anna Skippers ideer om mat, livsstil och ett bättre och hälsosammare liv, enkelt kan hitta utvalda varor och bra information.

All den kunskap och erfarenhet som många års intensivt arbete med näring, hälsa och välmående givit, ligger till grund för utvecklingen av Annas egna varumärke, Anna Skipper, med premiumprodukter av högsta kvalité med mycket högt näringsinnehåll och många andra goda egenskaper. 

Det är naturligtvis med stolthet vi nu erbjuder fullvärdiga och kompletta hälsokostprodukter, både ur vårt eget sortiment samt från flera andra företag. Gemensamt för dem alla är dock att de är bland de bästa som finns på marknaden och uppfyller merparten av de högt ställda krav som Anna personligen har på riktigt bra produkter.
Hos oss hittar du inte det mesta utan enbart det bästa! 

Hos oss handlar du tryggt och säkert. Vi har avtal med KLARNA och DIBS betaltjänster för att du som kund tryggt skall kunna handla varor på nätet. 

Fom 20 februari 2013 erbjuder vi nu även Kundtjänst per telefon. Detta tycker vi är viktigt då det är många kunder som enkelt vill komma i kontakt med oss gällande våra varor. Välkomna att ringa oss vid frågor eller ändringar av din order! 

Vi på SkipperSmart är tacksamma och mycket glada över att vi kan inspirera och hjälpa så många människor till ett friskare och sundare liv!

Senast publicerad: 161206 | Powered by SiteSmart