Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
VALUTA: SEK | NOK | EUR | DKK
SPRÅK: SV

Hallon Ketoner - Raspberry Ketones

Pris: 225 kr
Klarna Konto
Delbetala från 13 kr /mån


Lagerstatus: I lager

Ett ämne från hallon som sägs öka fettförbränningen

Det fungerar på samma sätt som när kroppen utsätts för lågkaloridiet eller fasta, då utsöndras ketoner från levern. De styr kroppen att börja använda fettreserver som bränsle.

Hallon innehåller ketoner som kroppen kan använda utan att man behöver fasta.

Hallonketoner är utvunna ur hallon och inget syntetiskt. De har länge använts inom såväl kosmetika- som livsmedelsbranschen pga. sin starka hallonarom. Hallon är dessutom mycket antioxidant. Inga biverkningar har upptäckts. Hittills har studier enbarts gjort på djur, vilka har varit framgångsrika.

Vi vill dock betona att vi inte har någon erfarenhet av varken Green Coffe eller Raspberry Ketones och vill inte utlova några mirakler. I USA är det dock mycket stort och mirakler utlovas...

Den erfarenhet vi har av det hittills visar att det kan ta ett tag innan förbränningen sätter i gång - och visar sig. En del kan behöva mer än en kapsel om dagen och man bör nog köra några månader för att verkligen få resultat.

Men som alltid - det finns nog inga mirakelkurer. Att ändra sin kost och öka motionen i kombination är alltid det bästa och mest hälsosamma för kroppen.

250 mg • 60 veg kapslar.

Fyllnadsmedel: cellulosa och vegitabiliskt magnesiumstearat.

Du måste vara inloggad för skriva recensioner. Logga in

Senast publicerad: 161206 | Powered by SiteSmart