Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
VALUTA: SEK | NOK | EUR | DKK
SPRÅK: SV

NYHET Viktpaket Mix Vanilla/Chocolate

Pris: 529 kr
Klarna Konto
Delbetala från 31 kr /mån


Lagerstatus: Ej i lager

Originalet! En komplett viktminskningskur sammansatt av Anna. Ny förbättrad smak med Stevia.

Skippers Metod för Viktkontroll - Ny förbättrad smak med Stevia! En utmärkt kombination vid LCHF kost.

1 burk Protein Chocolate
1 burk Protein Vanilla
1 burk Psylliumfrö


Med ”Skippers Viktkur” som är en en premium-produkt och en metod för viktkontroll av högsta kvalitet har vi kunnat uppvisa resultat som är välkända för en bred publik. Såväl kända som okända har vittnat i tidningar och TV om metodens resultat som visar att de går ner i vikt och mår bättre.

Fördelar med Skippers Viktkur
Du kan balansera din vikt samtidigt som Du:

* Slipper må dåligt
* Ökar ämnesomsättningen
* Rensar ut gifter och får energi
* Slipper att vara hungrig och energilös
* Slipper tappa viktig muskelmassa – endast fett
* Slipper räkna kalorier, points eller läsa i tabeller
* Balanserar tarmfloran och stödjer tarmfunktionen
* Får i dig livsviktiga essentiella fetter som ex. omega-3

Skippers Viktkur innehåller:

1 CD DinViktCoach

Vill du nå din idealvikt? Hitta en balanserad vikt där du mår och presterar bra samt njuter mer av livet? Med DinViktCoach kommer du att nå en långsiktig hälsa och utveckla ditt nya "bästa jag".

Anna ger dig effektiva verktyg så att du lättare kan komma igång med nya kost- och motionsvanor som tar dig till din ideala måbravikt.

DinViktCoach innehåller coachingtips, mentala träningspass och effektiva avslappningsövningar. Övningarna är framtagna av Anna i samarbete med coachen Olof Skipper. Genom DinViktCoach blir Anna och Olof dina personliga coacher. På ett enkelt, inspirerande och motiverande sätt hjälper Anna och Olof dig att ändra dina tankemönster och vanor och du kan börja redan idag.

Principerna som ligger till grund för DinViktCoach använder Anna och Olof sedan många år med framgång i sitt arbete med idrottare, artister och andra högpresterande personer.

Tillsammans med skivan DinViktCoach får du även skivan Annas Inspirerande Matlagningsmusik. Härlig musik som Anna själv använder när hon lagar mat. Musiken skapar en inspirerande och harmonisk atmosfär och hjälper dig att komma ner i varv och lämna vardagens stress.


1 burk 400g Skippers Proteinpulver Vanilla
1 burk 400g Skippers Proteinpulver Chocolate
Ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat från svenska gårdar, naturligt vaniljpulver, äkta kakao L-glutamin, lecitin, stevia.
I kuren ingår Skippers specialutformade enzymmix som stödjer och främjar upptaget av proteiner samt Skippers probiotiska bakteriekultur med tarmbakterier som gynnar tarmfloran..

1 st Skippers Psylliumfröskal 275 mg
Vårt psyllimfröskal är mycket rikt på fibrer och uppskattas för sin goda fysiologiska funktion i mag-tarmkanalen. Renhetsgraden är 98% och den är fri från gluten. Kostfibrer binder vätska och stödjer tarmfunktionen vid såväl hård som lös avföring. Fröskalen är GI-sänkande och passar utmärkt vid LCHF diet.

1 st Skippers Linfröolja 250 ml
Vår linfröolja kommer från kallpressade linfrön från ekologiska odlingar. Nordligt växande lin är känt för sin höga halt av linolen-fettsyror. Linfröolja har en rad positiva egenskaper för hjärna, nervsystem, tarm, hormonproduktionen och huden. Linfröolja är den rikaste naturliga källan till omega-3. Oljan innehåller dessutom omega-6 och omega-9 fetter.

Med viktpaketet kommer en folder hur du skall gå tillväga för att få en Kickstart.
Kickstartsveckan är ett alternativ om man vill få en snabb start på sin långsiktiga viktnedgång.

Vill man gå direkt in på vecka 2 följer du instruktionerna i Viktbalans med Viktkuren för en långsiktig och behaglig väg till bättre hälsa och viktnedgång.

På www.annaskipper.se under Recept - Drycker hittar du många goda smoothies och drinkar du lätt blandar till hemma med Viktpaketet.

Ett Viktpaket räcker till 33-40 serveringar vid 3-5 msk proteinpulver per drink.
Psylliumfrö och Kallpressad Linfröolja räcker till ytterliggare 1 burk Proteinpulver 500g om du vill komplettera.

Du måste vara inloggad för skriva recensioner. Logga in

Senast publicerad: 161206 | Powered by SiteSmart